Main studio

North Design

London

North is a highly regarded graphic design company. The scheme encompassed the creation of 250m2 of space on the ground floor of a 1930s industrial building. The proposal is composed of an open plan studio with high screening elements to subdivide the

space. The exterior envelope addresses the need for privacy with a translucent skin. To the west a single transparent pane allows views to the small garden that opens out onto a private courtyard with translucent screens and bamboo.

“The North studio is an inspiring, serene, highly functional environment. Working within a consistently illuminated light box critically focuses and inspires the designers inside.”

Sean Perkins, Managing Director

Entrance

Reception area

Meeting spaces / main studio

Meeting spaces

Main studio / meeting spaces